Malzemeler
2 kilo çilek
2 kilo toz şeker ( 8 su bardağı)
Yarım limon suyu
HazırlanışıÇilekler temizlenerek güzelce yıkanır. İki kilo şeker üzerine dökülerek geceden sabaha bekletilir. Orta ateşte köpükleri kaşık yardımı ile alınarak kaynatılır. 45 dakika kadar kaynatılır ve ocaktan almaya yakın içerisine limon dökülür. Sıcak sıcak kavanozlara konarak ağızları iyice kapatılır.Not: Eğer 1 kilo çilekten yapacaksanız, 4 su bardağı şeker kullanın.
Çilek Reçeli Tarifi
Hakkında Bilgi
- Bugün sizlere pasta tarifleri ile ilgili tesadüfen görüp oldukça beğendiğim bir siteden b
- Amerika, İngiltere ve Hollanda'da yapılan bilimsel araştırmalarda gebeliği kürtajla sonla
- Bebeğini kucağına alan her anne ve baba, mutlu bir çocuk yetiştirmenin hayalini kurar. An
- Dünyada ölüm nedenleri arasında kalp hastalıkları ilk sırada yer almaktadır. Toplumun art
- Mevsim değişikliği ile birlikte hava sıcaklığındaki ani değişikliklere bağlı olarak üst s
- Ya Hakem(El-Hakem) Esmasının Zikri ve FaziletleriEL-HAKEM (YA HAKEM) : Her şeye hakkıyla