Mavi tık çevirimici olmadan Whatsapp mesajı nasıl okunur?

Tags

Whatsapp'ta Karşı Taraftan Habersiz Mesaj Okumanın 3 Yolu
Son dönemlerde akıllı telefonlar üzerinden en fazla kullanılan harika uygulamalardan biri olan whatsapp uygulaması hakkında birçok kullanıcılar tarafından merak edilen ayrıntılardan biri de bu whatsapp uygulamasında karşı taraftan habersiz mesaj okumanın kolay yollarının neler olduğudur. Dilerseniz makalemizin de ana konusu olan bu konu hakkında sizlere ve merak edenlere hemen bilgiler sunalım.




Whatsapp Uygulamasında Karşı Taraftan Habersiz Olarak Mesaj Okumanın 3 Harika Basit Yolu Şunlardır;



Cihazınızdan uçak modunu aktifleştirin: Whatsapp uygulamasında karşı taraftan habersiz olarak mesaj okumanın en basit yollarından biri cihazınızdan uçak modunu aktifleştirmektir. Bu sayede whatsapp uygulaması üzerinden karşı taraftan habersiz kolayca mesaj okuyabilirsiniz.
Ana sayfayı giriş sayfası yaparak wigdetlerini kullanın: Whatsapp'ta karşı taraftan habersiz mesaj okuyabileğiniz 3 harika yoldan biri de cihazınızda ana sayfayı giriş sayfası olarak ayarlamanız ve burada wigdetleri kullanmanızdır. Bu sayede whatsapp uygulaması üzerinden karşı taraftan habersiz olarak kolayca mesajları okuyabilirsiniz.
Gizlilik ayarlarını aktifleştirin: Cihazınızdaki gizlilik ayarlarını aktifleştirerek whatsapp uygulaması üzerinden karşı taraftan habersiz olarak mesajları okuyabilirsiniz.



Yukarıda da görüldüğü üzere kullandığınız akıllı telefonunuzda whatsapp uygulamasından karşı taraftan habersiz olarak mesajları kolay bir şekilde okuyabilirsiniz. Yukarıdaki 3 basit yöntemi gerçekleştirme konusunda zorluk yaşarsanız konu hakkında bilgisi bulunan başka bir kullanıcıdan destek talep edebilirsiniz. Whatsapp uygulaması üzerinden karşı taraftan habersiz mesaj okumanın 3 pratik yolu hakkında sizlere bilgiler sunduktan sonra makalemizi burada tamamlamaktayız.





Whatsapp kullanıcılara mesaj göndermenin yanı sıra gönderilen mesajları okuma, kişinin son çevrimiçi olduğu zamanı görüntüleme, mesajın iletilip iletilmediğini görüntüleme gibi imkanlar tanıyor. Whatsapp’ta en çok merak edilen ve önlem almaya çalışılan hususlardan biri de karşı tarafın mesajını mavi işarete dönüşmeden okuyabilme durumu.



Bunun çok da gerekli olduğunu düşünmüyoruz, ancak aranız biriyle açık ise ve gönderilen mesaj sizin için önem teşkil ediyorsa yapabileceğiniz birkaç şey var.
Whatsapp’ta karşı taraf mesajı okuduğumu anlamadan, nasıl yolladığı mesajı görebiliriz?



1- Son görülmeyi kapatın.



Whatsapp uygulamasını başlatın.
Ayarlar > Gizlilik’e gidin.
Son görülme’yi “Hiç kimse” olarak değiştirin.
Okundu bilgisi’nin önündeki işareti kaldırın.



Bu ayarlamayı yaptığınızda son görülme tarihiniz görüntülenmez. Mesajları okusanız bile mavi tik işareti oluşmaz.



2- Bildirim çubuğunu kullanın.



Whatsapp’tan gelen mesajları bildirim çubuğunu aşağı çekerek okuyabilirsiniz.
Böylece mavi tik, yani görüldü işareti karşı tarafa gitmez.



Bildirim çubuğundan mesajları görüntüleyebilmek için cihazınızda 5.0 Lollipop işletim sistemi ve üstü olması gerekmektedir. (Düşük versiyonlarda yalnızca 1 mesaj yolladığında okuyabilirsiniz.)



Bildirimlerin ön izlemesini yapmak için Whatsapp> Ayarlar > Bildirimler > Açılır Pencere Bildirimi’ne gidin. “Açılır pencereleri her zaman göster”e basın.



Ayrıca Telefon Ayarları > Genel > Uygulamalar > Whatsapp > Bildirimler’e gidin. Öncelik’i ve Gözetlemeye izin verin seçeneğini etkin hale getirin.



3- Uçak modu



Telefonu uçak moduna aldığınızda internet bağlantınız kesilir.
Whatsapp’ı açıp, gönderen kişinin mesajına baktığınızda bağlantı olmadığından dolayı karşı tarafa okundu bilgisi iletilmez.



4- Widget kullanın



Ekran masaüstüne Whatsapp Sohbet Widget ekleyerek gelen mesajları okuyabilirsiniz.