Aşık Etme Büyüsü Nasıl Yapılır?

Bu başlığı tıklayanların çoğu malum hoşlandığı ama bir türlü açılamadığı yada o hoşlandığı halde karşı cins ondan hoşlanmadığı için yanlış yola sapmalarına ramak kalan insanların ilk adımlarıdır…
Bu yazının başlığını tıkladığınızda aşık etme büyüsü ile alakalı bir yazı bulacağınızı sandın değil mi kardeşim?.. Bu arayıştan hemen vazgeç.Cehennemde yanmak istemiyorsan büyü işinden uzak dur kardeşim.
Hoşlandığı yada sevdiği,aşık olduğu kişiye zarar vermek ister mi insan? Onun canı yansa senin ki onunkinden daha çok yanarken insan büyü denilen şeyle zarar verir mi o canından çok sevdiği kişiye?.. Vazgeç kardeşim,dinden çıkmak istemiyorsan vazgeç,dinin zayıfsa empati yaparak vazgeç mesela,biri sana veya kardeşine,bacına aşık etme büyüsü yapsa ne yapardın,nasıl hissederdin diye sor kendine büyü işine bulaşmadan önce!..
Vicdanına kulak ver o hiç bir zaman yanlışa sürüklemez seni,sor bakalım vicdanına ne söyleyecek sana,vicdan yoksunuyum diyorsan,bir bilene sor,annene,babana sor mesela,aklı başında görmüş geçirmiş hatrı sayılır insanlara sor,senin cehennemde yanmanı istemeyen seni seven insanlara sor mesela,ne cevaplar alacaksın…

Aşik Etme Büyüsü Nasil Yapilir?
Yapma kardeşim Allahın en büyük günahlarından olan büyü yapma ve büyü yaptırma illetine bulaşma,kimsenin hakkına girme kul hakkı senin sonundur kardeşim.
Allahtan hayırlısını iste senin için hayırlısıysa olsun hayırlı değilse olmasın kardeşim,Allahtan hep böyle iste istediğini,Allah c.c senin için her şeyin hayırlısını ve en doğrusunu verendir.
Büyü ile güzelliğine kapıldığın kişiyi kendine aşık ettin diyelim bu kişi dünyalar güzeli olabilir ama içi irin kazanı gibiyse ne yaparsın?… Onun hayatından çok kendi hayatını karartırsın kardeşim.İyi yapayım derken kötü yaparsın.Kendin için bencilce duygularla kendi ellerinle kendi hayatını,sadece bu hayatı değil ahiret hayatını da mahvedersin kardeşim.
Bak yazının başından beri kardeşim diye hitap ediyorum sana,çünkü biz din kardeşiyiz,insan hiç kardeşinin kötü olmasını ister mi,bende sana bir kardeşin olarak yalvarıyorum büyü yaptırma,büyü yapma kardeşim,bu dünya fani,göz açıp kapayıncaya kadar geçen bu ömürde boş ve fani şeyler için kendini ateşe atma kardeşim.Aşk dediğin şey gelip geçici duygulardan ibarettir,ama günahlar gelip geçici değil bakidir…
Allah sana akıl,fikir ve hayırlı olanı ihsan etsin,büyü yapma gibi lanetli bir işide aklından geçirdiğin için seni affetsin kardeşim,amin.

İLAVE BİLGİ :  Büyü ve Sihirden Korunma Duası