Malzemeler :
* 1 kg kayısı
* 1kg tozşeker
* 2 su b.su
* 1 limon suyu
* kayısı çekirdeği
Hazırlanışı :
Kayısıları ortadan ikiye bölüp çekirdeklerinden ayırıyoruz. Tencereye tozşeker ve suyu alıp şerbet gibi kaynatıyoruz.Kaynayınca içine kayısıları ekliyoruz. Kıvama gelinceye kadar pişiriyoruz. En son limon suyunu ve kayısı çekirdeklerini ekliyoruz.Sıcak, sıcak kavanozlara doldurup,ağzını sıkıca kapatıyoruz.Nefis oldu,afiyet olsun…
Oktay Usta'nın Kayısı Reçeli Tarifi
Hakkında Bilgi
- Amigurumi Pastalarımdan sonra Evde hafta sonları misafirlerimize hazırlayacağımız kolay b
- Havaların ısındığı, güneşin yüzünü gösterdiği bugünlerde insan kapalı yerlerde kalmak yer
- 1 paket milföy1 adet patlıcan2 adet domates1 çorba kaşığı margarin5 sap maydanoz5 sap der
- Bir Ramazan Klasiğidir Güllaç Tatlısı. Bizim evde neredeyse sadece Ramazanda yapılır diye
- Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) mobilyanın fiziksel ve ruh
- Beynin ödül sistemi ile aldatma arasında önemli bir ilişki olduğunu belirten genetik uzma